SHITO-RYU

NEWS:

        Spirit de învingători 

       

          „Apa trece, pietrele rămân”; așa cum bătăliile trec, dar victoriile, înfrângerile sau rănile rămân; așa cum competiţiile trec dar palmaresul, medaliile și mândria rămân! Sunt sportivi care muncesc ani întregi pentru o medalie, care își dăruiesc viaţa sportului preferat și fac totul pentru a ajunge în vârf. La o nouă vizită în cadrul Clubului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare, am avut onoarea să îi cunosc pe cei care formează secţia de karate, pe întemeietorul ei și să aflu chiar de la domnia sa când a început aventura karatelor la CS Dinamo și cum a continuat de-a lungul anilor până în prezent. 

www.sportrevolution.ro/spirit-de-invingatori/

 

NEWS :

   C.N.K SHITO RYU VA INVITA :  sa participati la CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHITO RYU, pentru copii, minicadeti, cadeti, juniori, U21, seniori si veterani, care se va desfasura la COSR - IZVORANI, in data de 12 martie 2016. Acest campionat reprezinta unul dintre criteriile de selectie, in urma caruia se va stabilii lotul national, care va participa la Campionatul European de Karate Shito Ryu, din perioada 18-19 Iunie 2016, in Slovacia.

              

 

                                                      

 

 

SEMINAR INTERNATIONAL 2015 :

       In perioada 24-26 APRILE 2015, va avea loc la Complexul Olimpic Sportiv Roman, din localitatea Izvorani, Seminarul International de Karate Shito Ryu Hayashi Ha si Okinawa Kobudo Kenshin Ryu, Kata si Kobudo, coordonat de: Hanshi Hashimoto Tadashi, 9 Dan, Chief Instructor Hayashi Ha Shito-Ryu Kai Karate-Do International – JAPAN si Shihan Miguel Fernandez Vazquez, 8 Dan, President European  Hayashi Ha Shito-Ryu Kai Karate-Do Organization.

 

               

 

 

ISTORIA SHITO RYU KARATE DO LA NIVEL INTERNATIONAL

 

Shito-Ryu Karate este azi prezent in cele mai importante competitii de karate, la nivel mondial, alaturi de stilurile: Shotokan, Goju-Ryu si Wado-Ryu, care prin intemediul World Karate Federation, au primit recunoasterea olimpica din partea International Olympic Committee.

 

Acest stil de karate a fost creat de Maestrul Kenwa Mabuni, care s-a nascut la 14 noiembrie 1889, in localitatea Shuri, din insula Okinawa, acesta fiind al 17-lea descedent al printului Onigusuki, un mare razboinic in Regatul Ryukyu din care facea parte insula Okinawa. Kenwa Mabuni a inceput sa invete, la varsta de 13 ani, stilul local Shuri-te, cunoscut si sub numele de Shorin-Ryu, cu renumitul Maestru Yasutsune (Anko) Itosu (1830-1915), din Shuri, care la randul lui a fost elev al Maestrului Sokon Matsumura (1792 – 1887).

5

 
Maestrul KENWA MABUNI

Tot la scoala Maestrului Yasutsune a fost elev si viitorul Maestru Gichin Funakoshi (1886-1957), care a fondat, ulterior, stilul Shotokan si a creat conceptul de karate-do, care a transformat arta martiala intr-o cale de autodepasire personala.

 

La varsta de 20 de ani, Kenwa Mabuni a inceput sa studieze stilul Naha-te, cunoscut si sub numele de Shorei-Ryu, cu un alt mare maestru Kanryu Higashionna (Higaonna) (1853- 1915), pe care l-a cunoscut prin intermediul prietenului sau apropiat Chojun Miyagi (1888 – 1953), acesta ulterior a fondat stilul de karate Goju-Ryu.

 

Dupa terminarea studiilor si a serviciului militar, Kenwa Mabuni s-a inrolat in departamentul de politie din Okinawa, astfel i s-a oferit ocazia sa viziteze diferite localitati din Okinawa si sa invete alte arte martiale cunoscute sub numele de Ryukyu-Kobudo. Maestrul Kenwa Mabuni a fost o perioada mai mare de timp elevul Maestrului Seisho Aragaki (1840-1918), care preda un stil similar cu Naha-te, de la care a invatat diverse tehnici de karate, apoi a invatat Sai-Jutsu cu Maestrul Tawada.

 

Dupa anul 1910, Maestrul Kenwa Mabuni a fost primit in faimosul club de karate din Okinawa “RyuKyu Tode Kenkyu-Kai”, unde a studiat cu Choyu Motobu - stilul Shuri-te si cu Juhatsu Kiyoda - stilul Naha-te. Ulterior a invatat tehnicile Fukien “pumnul alb” si forme de Pangai Noon, de la Maestrul chinez Wo Xian Gui (Go Kenki).

 

Dupa ce Maestrul Gichin Funakoshi a introdus Karate-ul in Japonia, in anul 1922, Maestrul Kenwa Mabuni a facut demonstratii ale stilului sau de Karate in principalele orase japoneze. In anul 1929 s-a mutat definitiv in Osaka, unde si-a deschis propriul Dojo, in care a predat stilul de karate Shito-Ryu.

 

Maestrul Mabuni a creat propriul stil de karate dupa experienta obtinuta de la Maestrul Yasutsune (Anko) Itosu si de la Maestrul Kanryu Higashionna. Numele acestora dandu-l stilului sau de karate “Shito-Ryu”.

 

             Pornind de la cele doua scoli, una din Shuri-te si cealalta din Haha-te, Maestrul Kenwa Mabuni a pus bazele metodice unui nou stil de karate, care imbina armonios karate-ul cu celelalte arte martiale din Okinawa.

Denumirea “Shito” este o combinatie a lui “shi” si “to” , primele doua caractere ale numelor Maestrului Itosu si a Maestrului Higaonna .

6

 

In cadrul acestei sigle, cercul este simbolul pacii si al armoniei (Wa), iar liniile verticale si orizontale reprezinta fiinta umana, aceasta insemnand “oameni lucrand in pace si armonie”.

 

In urmatorii ani, Soke Kenwa Mabuni a incercat sa dezvolte stilul de Karate-Do Shito- Ryu si sa-l raspandeasca in Regiunea Osaka.Pentru a dovedi eficacitatea Shito-Ryu a facut mai multe demonstratii si a predat cursuri de autoaparare in toata Japonia de Vest.

 

Datorita succesului obtinut, in anul 1931, a fost infiintata DAI NIHON KARATE-DO KAI, aceasta organizatie fiind predecesoarea Federatiei Mondiale de Shito-Kai Karate-Do.

 

          

 

In foto, privind din fata, sunt prezentati Maestrul Gichin Funakoshi, primul din stanga din spate, creatorul stilulului Shotokan. Maestrul Kenwa Mabuni creatorul stilului Shito-Ryu este prezentat central in randul din fata, la dreapta este Kenei Mabuni si pe aceiasi parte Hiroyuki Konishi.

 

         Printre cei mai apropriati elevi ai sai au fost fii sai Kenei si Kenzo Mabuni, Chojiro Tani, Ryusho Sakagami, Yoshiaki Tsujikawa, Ken Sakio, Jun-ichi Inoue, Manzo Iwata, Toshiyuki Imanishi, Kazuo Kokuba, Tokio Hisatomi si Ryusei Tomoyori.

 

Soke Kenwa Mabuni a murit la data de 23 martie 1952, fiul sau mai mare Kenei Mabuni a devenit succesorul sau la conducerea scolii de Karate-Do Shito-Ryu.

 

 

Maestrul KENEI MABUNI

 

           Soke Kenei Mabuni s-a nascut la data de 13 februarie 1918, in localitatea Shuri din Okinawa. Inca din copilarie a invatat Karate de la tatal sau, precum si alte arte martiale de la renumitii maestrii care au vizitat casa Mabuni. De asemenea, de la tatal sau a invatat Ju-Jutsu si forme de Ryukyu-Kobudo, de la Maestrul Konishi Yashuhiro a invatat Kendo, iar de la Maestrul Seiko Fujita a invatat Ninjutsu.

 

In prezent Soke Kenei Mabuni este director tehnic in cadrul Federatiei Japoneze de Karate (JKF), are gradul 10 DAN centura neagra, iar, din anul 1993, a infiintat si conduce Federatia Mondiala de Karate-Do Shito-Ryu.

 

 

Soke Kenei Mabuni este unul dintre putinii marii maestrii in Karate Do, este o legenda a artelor martiale japoneze si un model ce poate fi urmat.

 

 

ISTORIA SHITO-RYU LA NIVEL NATIONAL

 

 Introducerea stilului de karate Shito-Ryu in Romania, incepand cu anul 1990, se datoreaza Asociatiei Amical Karate, precum si promotorului acesteia, Sensei Manea Vasile impreuna cu antrenorii componenti ai grupului Amical Karate. S-au realizat contacte cu organizatii de karate Shito-Ryu din Belgia, condusa de dl. Simon Didier, precum si din Turcia, condusa de Sensei Yenal Karahan.

Prin traditionalele legaturi cu Unione Nationale Karate din Franta si prin contacte foarte apropiate cu Shihan Patrik Tamburini, care in anul 1990 era 7 Dan Karate Shito-Ryu, directorul tehnic al acestei organizatii, Sensei Manea Vasile a participat la stagii de pregatire de karate shito ryu impreuna cu instructori de karate Shito-Ryu din Romania, unde au avut ocazia sa studieze tehnicile de baza si kata-urile din stilul Shito-Ryu.

 


Foto  Stagiu de Karate Paris iunie1990 de la stanga la dreapta fotografiei:
Sensei Manea Vasile si Shihan Patrik Tamburiniditionalele
 

                 Incepand cu anul 1992, Asociatia Amical Karate a fost acceptata ca reprezentanta a International Seishin Kai Shito-Ryu Union in Romania la propunerea Maestrului Patrik Tamburini la Congresul ISSU, ce a avut loc la Osaka in luna decembrie 1992. Anual, in Franta, s-au deplasat loturi de sportivi si instructori, pentru a participa la stagii organizate de ISKU realizandu-se astfel introducerea treptata si corecta a stilului de karate Shito-Ryu in Romania

Paralel cu aceasta activitate, Sensei Manea Vasile insotit de alti instructori de karate din Romnaia, au participat la stagiile de karate Shito-Ryu, organizate in Turcia, de Sensei Yenal Karahan, reprezentant al ISKU, unde delegatiile din Romania au avut ocazia sa se antreneze impreuna cu sportivii si instructorii de karate Shito-Ryu - ISKU din Japonia.

 

Cu ocazia Campionatului European, E.K.F., care a avut loc in luna mai 1995, la Istanbul, Sensei Manea Vasile a avut ocazia sa-l cunoasca direct pe Soke Kunyo Tatsuno, Presedintele ISKU, 10 Dan Karate Shito-Ryu.

In anul 1996, cu ocazia Turneului International “Cupa Bosfor”, a avut loc la Istanbul un stagiu de karate si Congres Shito-Ryu, la care au participat toti reprezentantii Shito-Ryu Seishin Kkai din zona Balcanica. Stagiul a fost coordonat de Soke Kunyo Tatsuno.

In anul 1997, in luna aprilie, cu ocazia Campionatului Balcanic de Karate, ca urmare a bunelor relatii cu Federatia de Karate din Grecia, respectiv cu Dl. George Yerolimpos, Secretar General EKF si WKF, s-a obtinut acceptul privind ridicarea nivelului tehnic, din partea Organizatiei de Karate Shito-Ryu din Grecia, condusa de Sensei Andreas Papadimitropolus – presedinte, 6 Dan Karate Shito-Ryu si Sensei George Tsogas- director tehnic, 6 Dan Karate Shito-Ryu.

 

In luna iunie 1997, a avut loc o adunare generala a antrenorilor din grupul Amical Karate, care a decis constituirea departamentului de karate Shito-Ryu si organizarea campionatelor nationale de karate Shito-Ryu de kumite si kata. 

La adunarea generala au participat urmatorii antrenori: 

- din Bucuresti: Sensei Manea Vasile, Musat Nicolae, Ghita Mihai, Bogza Cristian, Gruianu Florinel, Morar Dan, Niculescu Catalin, Feraru Dorel;

- din Brasov: Mihalache Gheorghe;

- din Buzau: Teodor Romeo;

- din Calarasi: Balan Cristian;

- din Campulung Muscel: Horbaniuc Gheorghe, Simptinica Lucian;

- din Constanta; Vrajitoru Laurentiu, Iordanoaia Florin;

- din Costesti: Gheorghe Alexandru;

- din Medgidia: Costea Cornel;

- din Petrosani: Matei Bogdan, Polifronie Radu;

- din Ploiesti: Ciobanu Constantin, Tudor Viorel, Bunusiu Tiberiu;

- din Targoviste: Liciu Cristian, Nistor Ion, Munteanu Daniel, Munteanu Ion, Marinoiu Viorel,  Cozmolici Gelu, Marin Danut, Sava Bogdan;

- din Valcea: Danes Constantin, Maldarescu Cristian, Dumbravescu Ionut, Vladut Catalin, Lixandra Darius;

- din Valenii de Munte: Patrascu Nicolae;

- din Videle: Parvan Dumitru, Oprea Marian.

Primul Campionat National de Karate Shito-Ryu s-a organizat pe data de 22.06.1997, pentru proba de kumite seniori. Apoi, in fiecare an s-au organizat campionate nationale pentru kumite si kata, pentru categoriile de varsta: copii, minicadeti, cadeti, juniori, seniori, masculin si feminin. 

In luna august 1998, s-a organizat de CS Marea Neagra Constanta un stagiu tehnic de karate shito ryu coordonat de sensei Manea Vasile, la care au participat antrenori si sportivi din 12 cluburi, dupa cum urmeaza: CS Dinamo Bucuresti, CS Marea Neagra Constanta, CS Hiwako Targoviste, CS Komura Valenii de Munte, CS Yoi Targoviste, CS Petrom Flacara Moreni, CS Italo Bucuresti, CSS Ploiesti, Wisconsin Sport Club Targoviste, CS Berca Buzau, CS Tai Go Titu, CS Arctic Gaiesti. 

Ca urmare a contactelor anterior facute cu organizatia de karate shito ryu din Grecia, in luna februarie 1999, a avut loc la Bucuresti un stagiu de karate shito ryu coordonat de Sensei George Tsogas, 6 Dan Karate Shito Ryu la care au participat antrenori si sportivi de la toate cluburile afiliate.

In luna august 1999, s-a desfasurat in localitatea Mamaia stagiul tehnic de karate shito ryu coordonat de sensei Manea Vasile. La acest stagiu au participat 10 cluburi, dupa cum urmeaza: CS Masibo Petrosani, CS Tai Go Titu, CS Berca Buzau, CS Saro Targoviste, CS Arctic Gaiesti, CS Dinamo Bucuresti, CSS Ploiesti, CS Petrom Flacara Moreni, CS Koryo Targoviste, CS Ro-Ka-Do Bucuresti 

In luna octombrie 1999 la solicitarea Ambasadei Japoniei din Romania, F.R. Karate Modern, a organizat un stagiu de karate, pentru stilurille: Shotokan, Shito-ryu, Goju-ryu si Wado-ryu, cu specialisti trimisi de Japan Karate Federation.

Pentru stilul Shito-ryu, din partea Japan Karate Federatuion a fost delegat Sensei Mitshuko Yabe, 6 Dan Karate Shito-ryu. La acest stagiu au participat peste 100 de sportivi din 14 cluburi de karate Shito-ryu, dupa cum urmeaza: CS Tai Jitsu - Bucuresti, CS Rokado- Bucuresti, CS Kobudo Ploiesti, CS Shiai Calarasi, CS Saro- Targoviste, CS Koryo Dragomiresti, CS Yoi Moreni, CS Italo Bucuresti, CS Dinamo Bucuresti, CS Saishin Rm Valcea, CS Lovistea Valcea, CSS 1 Pajura- Bucuresti, CSS Ploiesti, CSS 4 Bucuresti.

La acest stagiu, Sensei Mitsuhiko Yabe, a fost placut surprins de nivelul ridicat de pregatire al antrenorilor si sportivilor. Cu ocazia acestui stagiu, s-a creat o relatie de prietenie si de stransa cooperare intre departamentul de karate shito ryu din F.R Karate Modern si Shito Ryu Shitokai Japan, concretizata in organizarea unui nou stagiu, in anul 2001, la care, pe langa Sensei Mitsuhiko Yabe, 6 Dan Karate, a participat ca invitat de onoare, sensei Iwaki Hashimoto, 7 Dan Karate Shito Ryu, General Secretary World Shito Ryu Karate Do Federation. La acest stagiu au participat peste 120 sportivi si antrenori din 20 de cluburi de karate Shito-Ryu.

In anul 2004, in luna decembrie, s-a organizat la Bucuresti un stagiu de karate Shito-Ryu sub conducerea domnului Thomas Hausner, 6 Dan Karate Shito-Ryu, presedintele Federatiei Europene de Shito-Ryu. La acest stagiu au participat peste 140 sportivi din 18 cluburi din cadrul departamentului de karate shito-ryu al Federatiei Romane de Karate Modern. 

Paralel cu aceasta activitate, incepand din anul 1997, cand s-a organizat primul campionat national de karate Shito-Ryu kumite, anual, s-au organizat campionate nationale de kumite si kata Shito-Ryu pentru grupele de varste: copii, minicadeti, cadeti si juniori, individual si echipe.De asemenea, loturi nationale de karate Shito-Ryu au participat la campionate europene si mondiale de karate Shito-ryu, dupa cum urmeaza:

Campionat Mondial de Karate Shito-Ryu, Halkida- Grecia, 1998;

Campionat European de Karate Shito -Ryu, Jersey -Anglia, 01.06.2001; 

Campionatul European de Karate Seniori, Viena - Austria, 19-21.09.2003;

Cupa Mondiala de Karate Shito-Ryu Seniori, Chartres – Franta, 09–14.11.2005. 

 

 Departamentul de Karate Shito-Ryu:       

      Departamentul de Karate Shito Ryu s-a infiintat in data  17.12.1997, cand a avut loc Adunarea Generala de constituire a Federatiei Romane de Karate Modern. La constituirea Departamentului de Karate Shito Ryu, au contribuit cele 22 de cluburi, afiliate la data respectiva la Federatia Romana de Arte Martiale, in prezent din cadrul departamentului facand parte 27 de structuri sportive.

      

 Conducere: 
 
Sef Shito-Ryu Vicepresedinte FRK:   
 
 
Director tehnic coordonator:
 
 
Sef comisie de arbitrii:
 
 
Comisia de antrenori:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Organizator competitii:
 
  
 Organizare competitii nationale:
 

      Competitiile nationale in cadrul departamentului sunt organizate anual pentru toate categoriile de varsta astfel:

 

Campionatul National pentru minicadeti, cadeti, juniori  si seniori cu 2 probe de competitie : Kata si Kumite, individual si echipe;

Campionatul National pentru copii si tineret cu 2 probe de competitie : Kata si Kumite, individual si echipe;

  

Cupa Romaniei pentru copii, minicadeti, cadeti, juniori, tineret si seniori cu 2 probe de competitie : Kata si Kumite, individual si echipe.

 

      Departamentul de Karate Shito Ryu este afiliat, prin Federatia Romana de Karate, la European Shito Ryu Karate Federation si participa in fiecare an la Campiontul European de Karate Shito Ryu, organizat de aceasta federatie.

 

 

 

 

Cluburi COMISIA NATIONALA de KARATE  SHITO RYU :

 

 

 

 

 Nr crt

                        Denumire

  Anul afilierii

  Localitate

1

ASOC.GO-BID SAMURAI PITESTI

 

afiliat in anul 2009

PITESTI

2

AS. CS SCORPION BUCURESTI

afiliat in anul 2005

BUCURESTI

3

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV AMICAL KARATE

 

afiliat in anul 2001

BUCURESTI

4

C.S. DINAMO BUCURESTI

 

afiliat in anul 2001

BUCURESTI

5

C.S. GO BUCURESTI

afiliat in anul 2002

BUCURESTI

6

C.S. SCOLAR NR.4

 

afiliat in anul 2001

BUCURESTI

7

C.S. SCOLAR NR.1 

afiliat in anul 2001

BUCURESTI

8

C.S. OKINAWA BUCURESTI

afiliat in anul 2005

BUCURESTI

9

CLUBUL SPORTIV SCOLAR DINAMO BUCURESTI

afiliat in anul 2007

BUCURESTI

10

C.S. SPORTING BUDO TARGU-SECUIESC

afiliat in anul 2005

TG. SECUIESC

11

C.S. KORYO DRAGOMIRESTI 

afiliat in anul 2003

DRAGOMIRESTI 

12

C.S. PETROM FLACARA MORENI

afiliat in anul 2002

MORENI

13

C.S. SUIKO

afiliat in anul 2002

LUNGULETU

14

CS HIWAKO TARGOVISTE

afiliat in anul 2004

TARGOVISTE

15

CS KIDAVA PUCIOASA

afiliat in anul 2004

PUCIOASA

16

WISCONSIN SPORT CLUB

afiliat in anul 2002

TARGOVISTE

17

CS TARGOVISTE

afiliat in anul 2008

TARGOVISTE

18

ASOC. JUD. DE  KARATE MODERN DB

afiliat in anul 2009

TARGOVISTE

19

ASOC.MUNTEANU SPORT CLUB

afiliat in anul 2010

TARGOVISTE

20

C.S. MAKOTO CRAIOVA

afiliat in anul 2004

CRAIOVA

21

C.S. MASIBO PETROSANI

afiliat in anul 2001

PETROSANI

22

CSM PETROSANI

afiliat in anul 2009

PETROSANI

23

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV KOMURA

afiliat in anul 2001

VALENII DE MUNTE

24

C.S. SAISHIN KARATE DO

afiliat in anul 2001

RM. VALCEA

25

C.S. SPORTMAX 2007 RAMNICU VALCEA

afiliat in anul 2007

RM. VALCEA

26

ASOCIATIA YAMA SPORT CLUB TARGOVISTE

afiliat in anul 2014

TARGOVISTE

27 ASOCIATIA CLUB SPORTIV GEEA SPORT CLUB BUCURESTI afiliat in anul 2015

BUCURESTI

28

ACS SHINGI KAI  BUCURESTI

afiliat in anul 2016

BUCURESTI

29  CS ACVILELE BRASOV

afiliat in anul 2017

 BRASOV
30 ASOCIATIA CLUB SPORTIV KAZOKU KARATE

afiliat in anul 2018

SIBIU

 

 

LISTA CENTURI NEGRE: 

Departamentul de Karate Shito-Ryu

 

      Ca urmare a testarii nivelului tehnic al antrenorilor, arbitrilor si sportivilor s-au acordat centuri negre, cu grade cuprinse intre 1 dan si 8 dan, in concordanata cu programa de examinare, aprobata de FRKarate.

 

8 DAN
MANEA VASILE  SHR 428
   
6 DAN
BOGZA CRISTIAN SHR 259
LICIU CRISTIAN SORIN SHR 442
MORAR DAN  SHR 352
MUSAT NICOLAE SHR 351
MUNTEANU DANIEL FRK 194
   
5 DAN
MUNTEANU DANIEL SHR 347
VLADUT  CATALIN         SHR 425
MUNTEANU ION FRK 035
   
4 DAN
BALOI NICOLAE LEONARD SHR 439
COZMOLICI GHEORGHE SHR 424
GHITA MIHAI  SHR 102
GRUIANU FLORINEL  SHR 79
IANCU TRAIAN SHR 441
IORDANOAIA FLORIN  SHR 92
MANEA ALEXANDRU SHR 443
MIHALEA MARIANA SHR 444
MUNTEANU ION SHR 276
PETRE RAZVAN SHR 377
VEACESLAV COLESNIC SHR 449
   
3 DAN
AVRAM SORIN SHR 408
LEURZEANU VASILE SHR 260
MARINOIU VIOREL SHR 161
NISTOR ION  SHR 107
PATRASCU NICOLAE SHR 261
SIMION IOANA SHR 446
TUDOR VIOREL  SHR 90
TULBURE LUCIAN  SHR 78
URLUESCU MARIAN  SHR 371
   
2 DAN
ALBERT CRISTIAN SHR  24
ANCUTA ILIE   SHR 376
BADEA MIHAELA  SHR 125
BADULESCU CONSTANTA SHR 91
BALAN CRISTIAN SHR 80
BALASOIU CEZAR SHR 342
BALOG GIULIANO SHR 254
BARBU LAURENTIU SHR 407
BIRO ALEXANDRU  SHR 166
BOLCAS RADU  SHR 409
CARACAS BOGDAN SHR 338
CAZAN EUGEN  SHR 98
COMAN VIOREL SHR 258
CONSTANTIN DINU SHR 209
CONSTANTIN MARIAN SHR 370
DINICA ANA MARIA SHR 421
DUMITRU CATALIN SHR 337
GRADINARU CONSTANTIN MARIAN SHR 214
IANCU EMIL SHR 335
IONESCU ANDREI SHR 336
IONITA COSMIN SHR 339
LITA MONICA  SHR  25
MADAN  ALIN SHR 232
MARMELIUC STEFAN SHR 194
MATEI LIVIU SHR 406
MIHAIES MIHAI CRISTIAN  SHR 275
MINA MIHAELA  SHR 423
MINESCU LILIANA  SHR 106
MIREA ALEXANDRINA SHR 341
MUCICA BOGDAN SHR 208
MUNTEANU BIANCA SHR 422
NITU CLAUDIA SHR 340
OLTEANU LAVINIA NICOLETA SHR 323
PESCARASU OVIDIU SHR 86
POPESCU CORINA  SHR 15
POPESCU COSMIN  SHR 162
ROSU ROBERT  SHR 16
SAVA BOGDAN SHR 160
SIGMIREAN MARIUS SHR 173
STANCILA FLORIN SHR 375
TINCA ALINA  SHR 174
URLUESCU MARIAN  SHR 233
VARZARU DRAGOS  SHR 96
VLADUT  STEFANA SHR 231
VLASCEANU MARIAN  SHR 374
   
1 DAN
ALBERT MARIOARA  SHR 95
ALBIS ANA  SHR 222
ALBIS IULIAN  SHR 221
ALEXANDRESCU ROBERT  SHR 11
ANDREI ADRIANA SHR 182
ANGHEL RADU  SHR 242
ANGHELA IONUT SHR 388
ANICESCU BOGDAN  SHR 420
ANTONIAN ANAIT SHR 135
ARGHIRESCU LAURENTIU  SHR 119
ARMEANU MIHAELA  SHR 84
BADIN LAUR SHR 187
BADRACAN IULIAN SHR 118
BADULESCU STEFAN SHR 325
BAJEANU BOGDAN SHR 327
BALABAN LUCIAN  SHR 14
BALAN ALINA SHR 295
BALICA TUDOREL  SHR 177
BAN IONEL  SHR 10
BANDAC BOGDAN  SHR  23
BANU ANDREEA  SHR 315
BARBU IOANA SHR 434
BARBU MIHAI  SHR  240
BATAIOSU ION ALBERT SHR 296
BERCENARU ALEXANDRU  SHR 190
BERZESCU DANIEL  SHR 358
BICA RUXANDRA  SHR 385
BLEOTU ION CRISTIAN  SHR 44
BOGZA RAZVAN SHR 195
BORCAN  ANDRA SHR 430
BORCAN DIANA SHR 250
BOSNEAG IOANA SHR 253
BOSOTEANU IULIA SHR 179
BRATU ANDREEA  SHR 238
BROJBEANU PATRICIA  SHR 269
BUDUI CIPRIAN  SHR 205
BUICA IRINA SHR 178
BULEARCA ALIN SHR 365
BURLACU MIHAI SHR 431
BUZATU ANDREEA  SHR 136
CALANCE MIHAI SHR 365
CALIN ANDREEA  SHR 264
CALIN MIHAI  SHR 170
CAPENEATA COSMIN SHR 151
CAPLESCU MARIA ADELINA SHR 294
CATAN CRISTIAN SHR 252
CAZACEANU DRAGOS SHR 159
CERNAT LAURA  SHR 33
CHIPU ALEXANDRU SHR 218
CHIRIAC VIRGIL SHR 211
CHIRILA VICTOR SHR 369
CIOABA GIULIANO SHR 287
CIOCA ALEXANDRU SHR 306
CIUCIOI FLORIN SHR 127
CIUPERCA DANUT SHR 404
COJOCARU ANA MARIA SHR 5
COJOCARUI BOGDAN SHR 59
CONSTANTIN ALIN SHR 197
CONSTANTIN RITA SHR 300
CORNELIU LUCIAN SHR 129
COROVIE CRISTINA SHR 181
COSTACHE RADUCU SHR 389
COVACI SORIN  SHR 236
COZMA IRINA SHR 403
COZMOLICI ANDA SHR305
CRACIUN ANDREEA  SHR 309
CRIHANA ANDREI  SHR 56
CRISTEA LAURENTIU SHR 390
CRISTIAN GEORGIANA  SHR 332
CTIN ALEXANDRU  SHR 223
CTINESCU  CLAUDIA SHR 134
CTINESCU ANDREI SHR 432
CUCU CAMELIA  SHR 75
CULEA TEODOR ALIN SHR 185
DAMIAN ANDREI SHR 356
DANGEL PAUL  SHR  30
DARIE VLAD   SHR 74
DEACONU CATALIN  SHR 123
DICU DIANA SHR 363
DINCA DANIEL  SHR 272
DINESCU MIHAI  SHR 34
DINICA CLAUDIU SHR 331
DINU IONUT SHR 307
DOBBRESCU  RAZVAN SHR 386
DOBRONAUTEANU EMANUEL SHR 171
DRAGANESCU EMIL  SHR 108
DRAGOI IONUT  SHR 301
DUGULAN ROBERT SHR 228
DUMITRACHE GEORGIAN SHR 146
DUMITRACHE IONUT SHR 436
DUMITRACHE MIHAI SHR 437
DUMITRESCU ALEXANDRU  SHR 128
DUMITRESCU BIANCA SHR 402
DUMITRESCU CORINA SHR 12
DUNOSE ALIN SHR 142
FINTEANU DRAGOS     SHR 122
FLOREA EMILIAN BOGDAN SHR 281
FLORESCU IOANA  SHR 132
GAVRILESCU ANDREEA SHR 433
GEORGESCU MATEI  SHR  52
GHEORGHE ADRIAN SHR 140
GHEORGHE BOGDAN SHR 184
GHEORGHE LIVIU  SHR 158
GHEORGHE MIHAI SHR 138
GHERASIM GABRIEL  SHR 13
GHERASIM PETRICA  SHR 112
GHIONEA MARINA  SHR 6
GHITA GABRIEL SHR 286
GHIZDEANU RADU SHR 189
GILMENCEA IOANA  SHR 412
GLIGOR IULIA  SHR 435
GORNOAVA DANIELA SHR 318
GRIGORE  CRISTINA SHR  378
GRIGORE NICOLAE SHR 360
GRIGORE NICOLETA  SHR 203
GRIGORESCU ANITA SHR 147
HARALAMBIE  ALEXANDRU SHR 285
HONTU MIHAI SHR 186
IANCU DANIEL  SHR 334
ICHIM ALIN SHR 210
IONESCU MARIAN  SHR 51
IONESCU RAZVAN  SHR 101
IONESCU VICTOR  SHR 130
IONITA FLORIAN  SHR 155
IPATE IONUT  SHR 279
ISPAS ANDREI SHR 321
ISTRATE ROBERT  SHR 413
IVAN ALEXANDRA SHR 391
JELESCU BOGDAN  SHR 58
KIRR ANDREI  SHR  38
KISS DAN SHR 257
LAZAROIU EDUARD SHR 367
LEPUS FILIP  SHR 169
LEPUS MIRUNA SHR 99
LIXANDRA DARIUS SHR 117
LIXANDRU CATALINA SHR 249
LUNCASU CRISTIAN SHR 438
LUNCASU FILIP SHR 405
LUPU MIHAELA  SHR 22
MACARIE REMIE ANDREI SHR 251
MACOVEI CRISTIAN SHR 139
MALDARESCU CRISTIAN   SHR 116
MANESCU ALEXANDRU SHR 278
MARDALE TEODORA SHR 311
MARIN CATALIN  SHR 36
MARIN DANUT  SHR 110
MARINOIU ANDREI SHR 364
MATEI ANDREEA SHR 263
MATEI DUMITRU SHR 229
MATEI GABRIEL  SHR 154
MATEI GEORGE SHR 361
MATEI HORIA  SHR 153
MATEI LIVIU  SHR 245
MATEI NICOLAE  SHR 246
MATEI PAUL SHR 192
MATEI SORIN  SHR 248
MICU RAZVAN  SHR 3
MIHAI DARIE  SHR  35
MIHAI MARIUS  SHR 243
MIHAIES DANIEL SHR 273
MIHAILA MIRCEA SHR 362
MILITARU MADALINA  SHR 32
MIULESCU ILINCA  SHR 83
MOICEANU ANA MARIA  SHR 199
MUNTEANU OVIDIU  SHR 48
MUNTEANU VASILE  SHR 157
MURATUREANU ELENA SHR 314
MURESTIAN ALEXANDRU SHR 216
MUSUROIA  BOGDAN SHR 266
NEACSU STELICA SHR 191
NEAGA STEFAN SHR 415
NECHIFOR ALEXANDRU SHR 225
NECULA ALEXANDRU  SHR 320
NECULA MARA  SHR 319
NEGOESCU DORU SHR  207
NEGREIU ALEXANDRA SHR 156
NEGRUTIU DORIA SHR 354
NEGUT EDUARD SHR 310
NICA ADRIAN SHR 220
NICA RAZVAN SHR 271
NICOLAE ANDREI SHR 144
NICU STEFAN SHR 21
NINCIULEANU IONUT  SHR 417
NITA ANISOARA SHR 183
NITESCU  GEORGE  SHR  27
NITESCU MARIAN  SHR  26
OLARU ALIN SHR 85
OLARU MIHAELA SHR 277
OPREA DANIEL  SHR 28
PADURARU IONICA SHR 213
PADURARU MIHAI  SHR 17
PANA LOREDANA  SHR  40
PANAIT  CRISTINA  SHR 82
PARATUCA  ALEXANDRU SHR 313
PASCU  CRISTINA SHR 392
PATRASCU ANDREI SHR 429
PAUNESCU RADU SHR 152
PERDIVARA NARCIS SHR 396
PETCULESCU ANDREI  SHR 45
PIRNEA DANIEL SHR 126
PLOSCARU CRISTINA SHR 366
PLOSTEANU ALEXANDRU SHR 193
POMARLEANU OCTAVIAN SHR  322
POPA PAUL SHR  47
POPESCU MADALIN SHR 149
POPESCU SILVIU SHR 235
POPOIAG ALEXANDRA SHR 270
POZDERCA BOGDANEL SHR 326
PREDA ANDREI SHR 293
PRODAN STAN SHR 280
PRUNDUREL ADRIAN SHR 120
PUIU RALUCA  SHR 230
PURDA ALEXANDRU SHR 262
RADU GABRIEL SHR 224
RADU VLAD  SHR 54
RADUCANU COSTIN  SHR 450
RATEA OVIDIU  SHR 317
RIDZI  MIHAI SHR 357
RIZESCU ANA MARIA SHR 448
RIZESCU SILVIA SHR 328
ROTARU CRISTINA SHR 329
ROTARU MARIAN  SHR 49
ROVENTA CRISTIAN SHR 4
RUSU MIHAELA  SHR 69
RUSU RAZVAN SHR 176
SAFTA ANDREI SHR 393
SANDU ALEXANDRU  SHR 419
SANDU ALEXANDRU  SHR 145
SANDU AUGUSTIN SHR 418
SANDULESCU SILVIU SHR 143
SAVA BOGDAN SHR 111
SAVU GABRIEL CATALIN SHR 414
SEBE OANA SHR 180
SEBESI ROBERT SHR 397
SELISTE ANA MARIA SHR 398
SENORIA IONUT SHR 219
SEREAN OANA SHR 355
SINCU VALENTIN SHR 268
SIRBU CLAUDIU  SHR 399
SOLOMONESCU CATALIN SHR 201
STAN IONUT SHR 148
STAN OIANA  SHR 7
STANCIU LIVIU SHR 394
STANCIU STEFAN SHR 308
STANCU ALINA SHR 330
STEFANESCU EMANUEL SHR 359
STEFANESCU VLAD   SHR 114
STER-POPA MADALIANA SHR 353
STOI RADU  SHR 400
STOIAN HORIA SHR 217
STOICA ADRIAN SHR 57
STOICESCU SINZIANA SHR 133
STROE DRAGOS  SHR 212
SUCIU ANDRADA SHR 282
SUHAN COSMIN SHR 387
SURU DANIEL  SHR 68
TALASMAN IONEL  SHR 9
TALVAN ALIN SHR 61
TARABAN RARES  SHR  46
TIFRA BOGDAN SHR 55
TIMOFTE CRISTIAN SHR 141
TOBOSARU MARIUS  SHR 60
TOMA FLORIN  SHR 188
TOMESCU MIRCEA SHR 226
TOTEA GEORGE  SHR 274
TOTH DARIUS  SHR 401

TRUFIM  MARIAN

TUDOR ADRIAN

SHR 202

SHR 445

UNGUREANU SERGIU SHR 316
URSACHE CRISTIAN  SHR 43
VADUVA COSMIN SHR 312
VARSAMI ANTONIO SHR 20
VARSAMI PATRICIA  SHR 19
VASILE MARCEL SHR 29
VASILESCU VALERIU  SHR 373
VLAD CRISTIANA  SHR 66
VLADESCU FLAVIUS  SHR 368
VLADISLAV ANCA SHR 175
VLAICI ALECSANDRA SHR 137
VLASCEANU MARIAN SHR 244
VLEOANGA ROBERT SHR 206
ZABET ION  SHR 8
ZAFIU IONUT SHR 416
ZANFIR DUMITRU  SHR 247
ZIDU MIHAI SHR 333