Comunicat Federatia Romana de Karate

 Comunicat FR Karate,

 

        In sedinta de Comitet Director a Federatiei Romane de Karate din data de 04.07.2014, s-a hotarat ca noul Presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor sa fie domnul Stoica Danut.

 

         Domnul Stoica Danut ii urmeaza in functie domnului Boca Florin, care si-a prezentat demisia in data de 02.07.2014.

 

         Domnul Stoica Danut :

- este practicant de Karate din anul 1986;

- este antrenor de Karate din 1990;

- are nivelul 4 Dan Karate-Do Shotokan;

- este arbitru national din 1995, in prezent are toate categoriile de arbitru national;

- este vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din ianuarie 2013, functie in care a gestionat foarte bine arbitrajul din Departamentul de Karate Shotokan si s-a implicat permanent in activitatea de arbitraj din FR Karate pe plan national;

- este arbitru Balcanic de kumite Judge A din anul 2013, ca urmare a examenului sustinut la Campionatul Balcanic de Karate din Kragujevat-Serbia, unde a reusit sa obtina direct acest nivel, fiind la prima participare la un astfel de examen;

- are varsta (50 de ani), experienta in functii de conducere, are educatia, maturitatea si disciplina personala de a putea conduce aceasta comisie foarte importanta a FR Karate, fiind Lt. Col in rezerva.

 

      Ii dorim mult succes domnului Stoica Danut in noua functie si speram ca va aduce multe plusuri in acest domeniu atat de sensibil si important pentru Federatia Romana de Karate.

 

‹ Inapoi