CUPA ROMANIEI - INTERSTILURI- C.O.S.R. IZVORANI

Sambata, 26 noiembrie 2016, va avea loc la C.O.S.R. Izvorani,CUPA ROMANIEI ( INTERSTILURI ), pentru minicadeti, cadeti, juniori, U21 si seniori.

Cupa României este o competitie foarte importantă a Federatiei Române de Karate având în vedere că se vor întâlni din nou pe suprafetele de luptă cei mai buni sportivi ai nostri indiferent de stil sau comisie.

Sperăm că si de această data Sala Polivalenta din Complexul Olimpic - Izvorani, să fie o gazdă primitoare pentru sportivii participanti, pentru antrenori si nu în ultimul rând pentru spectatori.

Acest eveniment sportiv, este unul din criteriile de selectie în vederea alcătuirii lotului national, pentru participarea la Campionatul European editia 2017, deci sunt asteptati să se înscrie cei mai valorosi karateka, insă în egală măsură sunt invitati si sportivii care doresc să concureze într-o competitie de nivel ridicat – acesta fiind cel mai bun prilej să îsi verifice nivelul tehnic de pregătire.

În speranta că vom participa în numar cât mai mare la acest eveniment, vă urăm succes tuturor concurentilor si fie ca cel mai bun să câstige.

 

 

Octavian Amzulescu

Presedinte Federația Română de Karate

 

 

Cătălin Vladuț

Presedinte Comisia Centrală de Organizare Competitii

 

 

 

‹ Inapoi