Povesti de succes: Karate-ul, de la o joaca de copil, la gasirea unui sens al vietii

        Adriana Ioana Boga are 22 de ani si este nascuta in Reghin, iar in prezent este sportiva legitimata a Clubului bucurestean de karate Sportul Studentesc, fiind totodata o membra importanta a lotului national de karate. Tanara a ocupat locul I la proba de kumite (lupta) la categoria +60 kg la Campionatul European de karate Shotokan SKIEF, competitie care s-a desfasurat luna aceasta in Germania si unde a primit, de asemenea, premiul pentru cea mai tehnica sportiva a concursului.

        Povestea sportivei pe care ne-am propus sa o spunem aici este diferita de celelalte pe care vi le-am prezentat pana acum. Adriana mai are o surioara de 9 ani, care este, in mod evident, rasfatata familiei si bineinteles ca si ea practica karate avand deja rezultate foarte bune. Si nici nu se putea ca cele doua fete ale familiei Boga sa practice altceva daca tinem cont de faptul ca, tatal lor este antrenor de karate la Clubul Sportiv Master Karate-Do Reghin. Deci, putem spune ca, ocupatia familiei Boga, cu exceptia doamnei Boga este si va ramane KARATE-UL. In anul 2010, Adriana a hotarat sa vina in Bucuresti pentru a urma cursurile Universitatii de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) si pentru a se putea antrena la Clubul Sportul Studentesc, sub indrumarea lui Adrian Ghinea, pe care il considera in momentul de fata cel mai bun antrenor. „De 4 ani de cand sunt la acest club pot spune ca am progresat enorm si asta pentru ca, domnul Ghinea isi da toata silinta ca antrenor, este un profesionist in cel mai adevarat sens al cuvantului. Ne mai certa uneori si se supara pe noi, dar noi toti sportivii il iubim mult, iar in sala suntem cu totii o adevarata familie”, ne-a spus Adriana in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu Ordinea Zilei si pe care v-o prezentam mai jos.

- See more at:

www.ordineazilei.ro/actualitate/reportaj/p/povesti-de-succes-karate-ul-de-la-o-joaca-de-copil-la-gasirea-unui-sens-al-vietii#sthash.3fkX9dVp.dpuf

‹ Inapoi